EN | NL

WIE

Gabriéla Versteeg - 施荷碧

Als sinologe heeft Gabriéla Versteeg meer dan 20 jaar ervaring met zaken doen in en met China. Tijdens haar werkzaamheden als Chief Representative voor het Netherlands Business Support Office -NBSO in China (in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, en Ontwikkelingssamenwerking), heeft zij veel Nederlandse bedrijven geadviseerd en begeleid ter bevordering van Nederlandse export naar China. Binnen deze functie heeft zij een solide netwerk weten op te bouwen bij bedrijven en overheden in China.

Na jaren in China te hebben gewoond, heeft zij haar werkzaamheden in Nederland voortgezet bij de EVD als Account Manager en coördinator voor alle NBSO's in China. Om haar horizon te verbreden is zij overgestapt naar de Kamer van Koophandel alwaar ze als Adviseur Internationale Handel verantwoordelijk was voor het adviseren van bedrijven op het gebied van Internationale Handel (import, export, Intracommunautaire transacties, BTW, invoerrechten, vestigen in het buitenland).

Aangezien het ondernemerschap diepgeworteld zit, heeft zij besloten het heft weer in eigen handen te nemen en voor Spaapen & Versteeg de Chinese markt aan te boren. Vanuit deze positie kwam zij regelmatig in contact met Nederlandse bedrijven die interesse hadden in de Chinese markt, en daarbij tegen een diversiteit van vraagstukken aanliepen. Om in deze behoefte te voorzien heeft zij Zakelijk China opgericht.

Gabriéla Versteeg
   
Copyright © 2016 Zakelijk China. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden